Amenajare gradini si curti

 

tractor

Curatare & defrisare teren

Defrișarea este o operațiune care constă în smulgerea arborilor și arbuștilor, cu tot cu rădăcini, de pe terenuri agricole sau simple.

tractor

Tundere & intretinere gazon

Întreținerea și îngrijirea gazonului este un subiect extrem de complex și de important, aceasta fiind o activitate de care depinde frumusețea curții tale.

tractor

Toaletare copaci

Toaletarea copacilor este o procedură de horticultură extrem de întâlnită și foarte des întreprinsă, fiind vitală pentru întreținerea arborilor.

tractor

Pregatire teren pentru semanat

Prin pregătirea unui teren ne referim la totalitatea lucrărilor ce se aplică pentru afânarea solului la o adâncime corespunzătoare.

tractor

Plantare gazon

Succesul unei curți frumoase în care să-ți petreci timpul în sezonul cald este plantarea unui gazon și păstrarea aspectului proaspăt și revigorant al acestuia.

tractor

Amenajare spatii verzi

Venim in ajutorul tău cu o echipă de profesioniști cu experiență și utilaje moderne de ultimă generație pentru a-ți oferii servicii de amenajare spații verzi de calitate superioară.

Utilajele lu Costică vine către tine cu o gamă variată de servicii care au scopul de a ajuta oamenii în realizarea unor activități grele. Gama noastră de utilaje și atașamente de calitate simplifică orice activate și te ajută să o duci la final cu un minim de efort.

Serviciul de curățare și defrisare teren

Defrișarea este o acțiune care constă în smulgerea arborilor și arbuștilor, cu tot cu rădăcini, de pe mai multe tipuri de terenuri. Curățarea unui teren are la bază o serie de activități ce se realizează cu ajutorul unor echipamente și utilaje speciale. De asemenea, tot procesul este structurat pe etape, iar acestea sunt:

 • Defrișarea terenului – este prima etapă și constă în îndepărtarea prin smulgere a rădăcinilor arborilor și arbuștilor de pe terenul pe care urmează să se execute lucrări.
 • Curățarea terenului – presupune îndepărtarea crengilor, cioatelor sau a rădăcinilor scoase în faza anterioară, precum și a pietrelor de dimensiuni reduse aflate pe suprafața terenului. Toate aceste deșeuri vor fi adunate și încărcate în alte mijloace de evacuare a deșeurilor și vor fi transportate și depozitate într-un loc stabilit.
 • Săparea și îndepărtarea stratului vegetal – este a treia acțiune și se poate realiza în două moduri: depozitarea pământului rezultat în apropierea amplasamentului pentru a-l putea utiliza în îmbunătățirile funciare ulterioare sau încărcarea pământului în mijloace de transport și evacuarea acestuia de pe teren.
 • Nivelarea terenului – presupune aducerea suprafeței neregulate a acestuia la o suprafață cât mai plană, în vederea nivelării lui la o suprafață dată.
 • Executarea săpăturilor – este ultima etapă a întregului proces și constă în executarea unor săpături anexate în plan.

De ce să apelezi la un astfel de serviciu?

Iată care sunt cele mai importante motive pentru care merită să apelezi la servicul de curățare și defrisare teren:

 • Aspect plăcut al terenului
 • Evitarea amenzilor riscate conform Hotărârii 121/2010 privind curățarea terenurilor de vegetație spontana.
 • Creșterea valorii acestuia, în cazul în care dorești să-l vinzi.

Serviciul de toaletare copaci

Toaletarea copacilor este un servicul horticol extrem de întâlnit și foarte des întreprins, fiind vital pentru întreținerea arborilor. Toaletarea copacilor este un serviciu care se realizează în condiții de siguranță maxime și respectând întocmai cadrul legal.

Toaletarea copacilor este un proces vital pentru întreținerea unui copac. Toaletarile se realizează în funcție de tipul copacului și specificațiile lui naturale. Iată care sunt cele mai importante tipuri de toaletări ale copacilor:

 • Toaletarile de curățare au ca principal scop eliminarea ramurilor uscate, cât și a celor care sunt prea dese, a lăstarilor lacome și a crengilor rupte.
 • Toaletarile de regenerare au ca scop principal reactivarea creșterii copacilor și reîntinerirea coroanei.
 • Ultimul timp de toaletă se referă la cele de înălțare a coroanei arborilor.

De ce să apelezi la un astfel de serviciu?

Unul dintre cele mai importante motive pentru care se întreprinde acest proces este prevenirea pericolelor. Astfel că, în urma acestui proces se formează o structură puternică a copacilor, evitându-se căderea ramurilor sau acoperirea clădirilor, semnelor de circulație și liniilor aeriene din cauza creșterii lor.

Un alt motiv la fel de important constă în faptul că toaletarea ajută la activarea creșterii arborilor în zonele unde creșterea este rară. Astfel se formează o coroană cu un aspect minunat.

Servicii de plantare gazon

Gazonul este cel mai dorit lucru pentru oamenii care au la dispoziție o curte sau o grădină. Aspectul proaspăt, relaxant șii întreținut, fac ca gazonul să fie prezent în toate curțile românilor.

Dacă îți dorești gazon în curte, însă grădinăritul nu este punctul tău forte, venim în ajutorul tău cu acest tip de serviciu. Experința specialiștilor noștrii și utilajele de ultimă generație te vor ajuta să ai un gazon perfect.

Serviciul de tundere și întreținere gazon

Tunderea și întreținerea gazonului sunt activități de care depinde aspectul curții tale, dar și sănătatea gazonului plantat. n gazon frumos este una dintre cele mai dorite caracteristici ale tuturor grădinilor, iar o îngrijire corespunzătoare a acestora este esențială pentru viața lungă a acestuia.

Dacă ești o persoană foarte ocupată sau grădinăritul nu este activitate ta preferată, Utilajelelucostica.ro îți oferă servicii profesionale cu utilaje moderne pentru întreținerea și tunderea gazonului.

Pregătirea terenului pentru semănat

Serviciul de pregătirea a terneului pentru semănat se referă la totalitatea lucrărilor aplicate pentru o cultură bogată și calitativă sau pentru construcția unei clădiri. Folosim echipamente de ultimă generație și avem o echipă de profesioniști pentru realizarea acestor lucrări. De asemenea, serviciile noastre se aplică atât pentru terenurile pe care urmează să se construiască o clădire, cât și pe terenurile pe care urmează să se planteze diferite plante sau pomi.

Serviciul urmărește realizarea celor mai importante etape, precum:

 • Decopertarea și curățarea terenului
 • Eliberarea terenului
 • Scarificarea terenului

Apelează cu încredere la echipa de profesioniști de la Utilajele lui Costică și lasă-ți terenul pe seama noastră. Experiența și echipamentele de calitate garantează un rezultat optim.

Serviciul de amenajare spații verzi

Utilajele lu Costică îți pune la dispoziție serviciul de amenajare spații verzi, ce are în componență o echipă de specialiști cu experiență și utilaje moderne de ultimă generație. Crearea unei grădini care să îmbine într-un mod armonios frumusețea plantelor și aspectul estetic al grădinii împreună cu utilitatea acestuia, presupune o proiectare și o revizuire cât mai amănunțită a tuturor cerințelor clientului.

Acest serviciu este destinat oamenilor care își doresc să aibă propriul loc de relaxare și liniște.

Așadar, Utilajele lu Costică oferă servicii de calitate superioară și cât mai diverse în județul Prahova.

Contacteaza-ne pentru oferta de pret personalizata

 

4 + 14 =

Ploiesti, Str. Strandului nr 70, jud. Prahova

+40 726 256 064

utilaje@magazialucostica.ro