Inchiriere utilaje constructii

 

Miniexcavator de inchiriat

Buldoexcavator de inchiriat

Motopompa de inchiriat

Motocompresor de inchiriat

Utilajele lu Costica vine în ajutorul tău cu o gamă completă de utilaje de închiriat. Indiferent de activitatea pe care o ai de făcut, aici găsești miniexcavator de închiriat, buldoexcavator de închiriat, motopompa de închiriat și motocompresor de închiriat.
Alege utilajul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini toate sarcinile pe care le ai de făcut!

Ce este închirierea utilajelor de constructii?

Închirierea reprezintă un transfer al dreptului de folosință pentru o perioadă stabilită de timp a unui utilaj de la proprietar, denumit și locator, către o altă persoană sau companie, denumită și locatar, în condițiile achitării unei sume de bani sau a unei rate lunare fixe care acoperă costurile cu utilajul, excepție făcând operatorul și combustibilul, dar și serviciile suplimentare ce țin de asigurări, dobânzi, taxe și impozite, mentenanță, reparații și costuri administrative.

Închirierea pe termen mediu și lung al unui utilaj este o soluție de alternativă pentru proiecte cu durată determinată, în cazul apariției unor vârfuri de producție, pentru înlocuirea temporară a echipamentelor proprii defecte, precum și în orice alte situații în care achiziția unui alt utilaj sau echipament nu este justificată, convenabilă sau posibilă.

Avantajele închirieri utilajelor

Închirierea utilajelor necesare desfășurării diferitelor activități are următoarele avantaje:

  • Închiriezi doar ce ai nevoie pe o perioadă de timp cât îți este necesar.
  • Chiria lunară sau suma de bani este fixă și deductibilă integral.
  • Închirierea pe termen lung nu necesită achitarea unui avans și nu îți crește gradul de îndatorare.
  • Contractarea este rapidă și extrem de simplă, ce nu necesită implicarea unor instituții financiare.
  • Reviziile utilajului sunt planificate din timp.
  • În cazul unor fracțiuni sau al unui accident, echipa noastră se ocupă de reparație și îți pune la dispoziție un alt utilaj la schimb, în limita stocului disponibil.

Cum alegi utilajele potrivite pentru tine?

Atunci când vrei să închiriezi cele mai bune utilaje de construcții este necesar ca acestea să fie de calitate superioară și să răspundă prompt nevoilor tale. Iată lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când cauți utilajul potrivit nevoilor tale:

Calitatea – primul criteriu

Pentru a face o alegere corectă în ceea ce privește utilajele de construcții ai nevoie de o documentare în prealabil, care te va ajuta să înțelegi care sunt numele și brandurile cu experiență pe piață.

Scopul fiecărui utilaj

Este foarte important să înțelegi că fiecare utilaj este destinat unui anumit tip de lucrări. Una dintre problemele comune, care apare atunci când trebuie să alegi un utilaj de construcții este aceea că beneficiari consideră, în mod eronat, că acestea pot fi substituite. În realitate, fiecare utilaj este destinat și proiectat pentru un anumit tip de lucrare. Puterea, sistemele și modul de operare sunt diferite, iar aceste caracteristici trebuie să cântărească mult în decizia pe care o iei.

Caracteristicile tehnice ale fiecărui utilaj

Puterea, capacitatea, dimensiunile și greutate sunt caracteristici tehnice și reprezintă repere de alegere a utilajelor. Pentru asta trebuie să cunoști foarte bine lucrările pe care le ai de executat și să alegi în consecință acel utilaj de care ai nevoie.

De ce să închiriezi utilaje de construcții de la Utilajele lu costica?

Iată care sunt motivele pentru care merită să închiriezi utilajele necesare de la noi:

  • Experiența
  • Ușurința cu care poți închiria utilajele
  • Calitatea utilajelor și a echipamentelor
  • Prețul

Utilajele lu Costică oferă spre închiriere utilaje de construcții pe toată raza județului Prahova. De asemenea, vei primi consultanță din partea specialiștilor în alegerea utilajului potrivit.

Contacteaza-ne pentru oferta de pret personalizata

 

12 + 14 =

Ploiesti, Str. Strandului nr 70, jud. Prahova

+40 758 232 777

utilaje@magazialucostica.ro